Naptár
Naptár

Hungarian Albanian Bulgarian Catalan Czech Danish English Finnish French German Greek Italian Norwegian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Ukrainian

Látogatóknak

Üdvözöli Önt a balaton.szallas-apartman.hu portál!

Nézzen szét portálunkon és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő szállást.

A "Cím" oldalon a rendszer véletlenszerűen választja ki a szállásokat.

A "Szállás lista" kiválasztásával Ön további 3 lista lehetőség közül választhat. Térkép nézet, stb.

A jobb felső sarokban egy igen okos kereső van az Ön segítségére. Elég begépelnie pl.: fony -és máris adja a fonyódi szállásokat. Ha megnyomja az "Enter"-t, a bal oldalon a szállások, jobb oldalon pedig egy térképet kap, ahol a szállások vannak feltüntetve. Egyben további számos keresési feltétel áll a rendelkezésére.

Ha regisztrál a portálra, Ön további lehetőségekhez juthat. (Regisztrációhoz válassza ki a "Belépés" menüt.) Ha beregisztrál annak az alábbiakon túl az az előnye is meglesz, hogy havonta egy alkalommal a legkedvezőbb ajánlatokról a későbbiekben tájékoztatjuk.

Útvonal tervezése:

A Google útvonal tervezője. Önnek csak az indulás helyét kell megadnia, és a választott szálláshelyig megtervezi az utat.

Ikonja a jobb felső sarokban, vagy a lista nézetben található.

PDF fájl készítő:

Gyors, rendezett és tömör PDF fájlt állít elő az oldalról.

Ikonja a jobb felső sarokban található.

Összehasonlítás (regisztrációhoz kötött):

A menüpont csak regisztráció / "Belépés" után lesz látható.

Amikor 2 vagy több szálláshelyet elhelyez az "Összehasonlítás" menüben, ezeket egy mozdulattal Összehasonlíthatja. Nagyban segíti a megfelelő szálláshely "tudományos" kiválasztásában. A nem megfelelő szállást egy mozdulattal törölheti.

Ikonja a jobb felső sarokban, vagy a lista nézetben található.

Kedvencek (regisztrációhoz kötött):

A menüpont csak regisztráció / "Belépés" után lesz látható.

Ön a megfelelő szállás keresése közben azokat a szállásokat, melyek elnyerik tetszését, elhelyezheti a Kedvencekbe, melyet a rendszer elment Önnek, így a következő belépéskor is "emlékezni" fog arra, hogy Önnek mely szálláshelyek voltak a kedvencei. A lista elemei, vagy akár az egész törölhető is.

Ikonja a jobb felső sarokban, vagy a lista nézetben található.

Hirdetés feladása (regisztrációhoz kötött):

Első lépésként regisztrálnia kell. Ezt követően be kell jelentkeznie (a "Belépés" menüpontban),  majd a "Hirdetőknek" menüben kell kicsit bővebben regisztrálnia. Az ingyenes hirdetési csomag 2014.03.15-ig áll a rendelkezésére, hogy kipróbálja a rendszert.

Az új hirdetés feladása előtt hirdetési csomagot kell majd "vásárolnia". Itt kell majd kiválasztania az ingyenes hirdetési csomagot, mely a rendszer teljes szolgáltatását biztosítja. Az adatokat, képeket, filmet -ha van a Youtube-ra feltöltve-  Ön tölti fel, használhatja a foglalási naptárat, stb.

Van néhány szabály amit be kell tartania a portálon hirdetők biztonsága, és a sikeres hirdetés érdekében. Ezekről bővebben a "Hirdetőknek" > "Segítség" menüben olvashat.

Segítség a regisztrációhoz